Eindelijk een briljante talkshow op tv

Te veel meningen, te veel polarisatie, te vaak dezelfde koppen: talkshows zijn de afgelopen jaren maar moeilijk te verteren. Gelukkig is er nu een nieuwe, en man wat is-ie goed. Die wil je niet missen!

Sinds DWDD heb ik, sorry hoor, geen interessante talkshow meer gezien op tv. Nare presentatoren, stomme gasten (met een grote bek) en die vibe van talkshowmakers die denken dat iedereen louter op stevige voor-tegenmeningen aan tafel zit te wachten. Nee, interessant was het niet.

Maar nu is daar Speculasies. Met Thomas van Luyn als presentator (man, wat een verademing), en een heleboel kleurrijke gasten aan tafel die het Sinterklaasjournaal voor- en nabeschouwen. Floris van Gissen, van onderzoeksbureau Grote Gok, en showbizzexpert Yvonne Kletsmeier hadden in de eerste aflevering meteen mijn hart gestolen. 

Van de meningen van de desko’s, tot wat de officiële onderzoeken uitwijzen, tot de geijkte huisband en uiteraard reacties van de ‘gewone man’: het is allemaal even des talshows. Alleen dan grappig. Heel. Erg. Grappig. 

Ik hoop serieus dat deze talkshow na het Sinterklaasjournaal doorgaat met het beschouwen van iets anders. Wat dan ook. Ik ga kijken. Elke dag. 

Gemist? Hier vind je alles over deze vet gerse nieuwe talkshow. Bekijk hier 👇 de trailer.