Wat je deze week echt wil streamen

Er is genoeg te zien op tv/mobiel/pc, maar dit moet je echt even terugkijken. Want de houdbaarheidsdatum ervan is niet heel lang, en het is te leuk om zomaar voorbij te laten gaan.

Voor iedereen die op Oudejaarsavond iets anders te doen had dan schermkijken (kaasfonduen/comazuipen/cobra6-bommen kneden), of Nieuwjaarsdag iets anders te doen had (nieuwjaarsduiken/uitbrakken/cobra6-bommen kneden): stream nog even, in deze volgorde, de volgende programma’s. Want een terugblik op rukjaar 2023 bijzonder louterend voor we met frisse moed het nieuwe jaar in duiken.

Deze drie wil je nog even zien:

  1. Subliem, van Lebbis&Jansen, de oudejaarsconference. Waarom? Omdat Lebbis&Jansen hun chemie hebben teruggevonden (ja dat verraadt mijn leeftijd nou en), Jansen is als altijd snelschutterscherp en Lebbis’ gedachtenstromen zijn en blijven hilarisch. Gewoon ouderwetsch lekker dus.
  2. De oudejaarsconference van Micha Wertheim was allesbehalve ouderwets lekker, maar juist een freakshow van grappen. Gooi een klassieke ouderjaarsconference in de blender met een snufje absurdisme en gewoon lief en voilà. Volgens één recensie leverde dat geen hardoplachen-grappen op, maar bij het stukje over Max Verstappen liepen de tranen toch echt over mijn wangen.
  3. Tot slot de Eindejaarsshow van ‘Mindfuck’ Victor Mids, extra leuk als je eerst nummer 1 en 2 achter de rug hebt. Je binge bestaat dan uit een beetje oud, beetje nieuw, afsluiten met een glimlach (hoe krijgt Victor die constante glimlach trouwens op zijn gezicht? Ik wil het ook want hoe gezellig en vriendelijk en knap is dat?).
    PS
    En ja, deze binge moet nog even deze week want anders zit 2023 natuurlijk allang niet meer in je geheugen. Geniet!

Openingsbeeld: KoolShooters