Ik denk dat ik het wel kan, in de media

Dit zijn alle berichten die in de media zijn verschenen over mijn boek.

Ach, wat een heerlijkheid! Er zijn inmiddels al aardig wat artikelen over mijn boek in de media verschenen. Van de Kek Mama Podcast, tot een interview op Linda.nl en een persoonlijk verhaal op RTL Nieuws, de rubriek Zalig Falen op Evajinek.nl en een gesprek met Maaike Helmer op haar platform Stressedout.nl en Daisy Yellow Pepper op Instagram. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die tot nu toe zijn verschenen.

Ik denk dat ik het wel kan

Hét handboek voor kersverse moeders ligt nu in de winkels. Wil je mijn boek bestellen? Dat kan hier: Reserveer ‘m nu: ik denk dat ik het wel kan Ook tof als kraamcadeau! Mocht je een persoonlijk exemplaar willen, gesigneerd en wel, mail me dan even, dan ga ik dat regelen voor je.

Strubbelingen eerste jaar moederschap

Hieronder vind je de artikelen die zijn verschenen. Over de strubbelingen van het moederschap, de roze wolk die we zo graag met zijn allen in stand houden, dat het geen kont uitmaakt of je borstvoeding geeft of de fles, zolang jij je er maar goed bij voelt, en de strubbelingen van het eerste jaar en wat je eraan kunt doen om het eerste jaar zo relaxed mogelijk door te komen.

Want het moederschap is prachtig, maar soms ook een gedoetje. En als we elkaar er een beetje bij kunnen helpen, is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Daarom: koop mijn boek, spread the word en weet: alle andere ouders doen ook maar wat. Volg je gevoel, want je gevoel zit altijd goed. Ook als je denkt dat je geen gevoel hebt 😉 Dat heb je wel, gelukkig maar!

Ik denk dat ik het wel kan in de media

Hieronder een overzicht van verschillende artikelen die in de eerste week van verschijning zijn verschenen.

Wendy Online
RTL Nieuws
Kek Mama
Linda
Evajinek