Reserveer ‘m nu: ik denk dat ik het wel kan

Vanaf 1 juni in de winkels, maar nu alvast te reserveren: Ik denk dat ik het wel kan, hét handboek voor jonge moeders. Boordevol persoonlijke verhalen, grappige anekdotes van moeders, en tips en tricks van deskundigen voor een relaxed eerste jaar moederschap.

Prangende kwesties

Wat doe je met een vervelende kraamverzorgende in huis? Hoe kom je snel weer lekker in je vel? Wat doe je als je scheel ziet van het slaapgebrek? Op al deze (en nog meer) prangende vragen geeft Franke van Hoeven antwoord. Ze schreef het boek dat ze zelf had willen lezen toen ze net bevallen was: de eerlijke, échte verhalen én gouden tips, zodat je niet meer uren hoeft te googelen.

Bestel nu ‘Ik denk dat ik het wel kan’

Meer weten? Je kunt nu al je eigen exemplaar reserveren. Bestel ‘m nu om een kersvers exemplaar in huis te hebben zodra die van de persen rolt. Ook heerlijk om cadeau te geven!

Samenvatting

Alles wat je als kersverse moeder wil weten voor een relaxed eerste jaar.

Ik denk dat ik het wel kan is hét boek dat kersverse moeders het eerste jaar met hun baby door helpt. Met alles wat niemand de jonge moeder van tevoren vertelt, maar wat ze wel wil weten om het eerste jaar relaxter door te komen.

Auteur Franke van Hoeven kwam erachter dat er behoorlijk veel informatie was die pas na de zwangerschap kwam, waar ze graag eerder van had gehoord. Op geestige en eerlijke wijze beschrijft ze hoogtepunten, herkenbare struggles en de dingen waar ze zelf allemaal tegenaan liep toen haar eerste kind werd geboren.

‘ Inclusief een pleidooi voor de mom-cave, het feit dat slaapgebrek een bitch is en manieren waarop je innerlijke kroegtijger weer wakker wordt.’

Over Franke

Franke van Hoeven, moeder van twee, is eigenaar van Jolie Media. Ze werkt(e) onder andere voor RTL Nieuws, Evajinek.nl, Wij, Kek Mama, Ouders van Nu en Cosmopolitan. In haar vrije tijd zit ze graag op het strand met een glas wijn en bitterballen binnen handbereik.

Meer lezen? Kijk ook eens bij het nieuws